Oldenzaalsestraat 2 8, Enschede

Prijs
 • Vraagprijs : Verkocht
 • Status: verkocht
 • Aanvaarding: in overleg
Oppervlakte en inhoud
 • Inhoud: 350 m3
 • Woon opp.: 108 m2
Rondom
 • Schuur/berging: 1 inpandig
 • Garage: parkeerplaats 
Appartement
 • Soort: portiekflat
 • Bouwjaar: 2000
 • Verdieping: 3
 • Woonlagen: 1
 • Open portiek: nee
Indeling
 • Verdiepingen: 2
 • Kamers: 3
 • Slaapkamers: 2
 • Badkamers: 1
Onderhoud
 • Onderhoud binnen: goed
 • Onderhoud buiten: goed

Vrijheid om een thuis te maken
Over smaak valt niet te twisten… De ervaring leert dat toekomstige bewoners doorgaans mooie eigen ideeën hebben over de stijl van hun nieuwe thuis. Kleur- en materiaalgebruik, indeling. Wellicht is in uw ogen dit appartement toe aan een make-over. Dit is dan ook vertaald naar de vraagprijs. Een bewuste keuze, want waarom zou u betalen voor iets dat niet voldoet aan uw persoonlijke opvattingen over leefsfeer? Nu heeft u alle vrijheid om van dit appartement naar eigen wens een fijn thuis te maken.

Royaal balkon, weids uitzicht
Ruim en comfortabel appartement in hartje Enschede

Dit is één van de 20 luxe appartementen behorend tot het tien verdiepingen tellende complex Citadôme. Onderdeel van een groots, rond de millenniumwissel gerealiseerd nieuwbouwproject op de hoek Boulevard/Oldenzaalsestraat. Dit appartement, gelegen op de derde verdieping, biedt een weids uitzicht over de Enschedese binnenstad.

Levendig
Een comfortabel nieuwbouwappartement in hartje Enschede, dat idee trok de laatste bewoners aan. In 2001 namen ze hun intrek in hun gloednieuwe woning. Alleen maar de straat oversteken en je wandelt het overdekte winkelgebied De Klanderij binnen. Mét een supermarkt, heel handig. Daarachter bevindt zich het altijd levendige Van Heekplein. Met allerhande winkels en een gezellige weekmarkt. Het lekkere visje van de markt. Het ommetje door de binnenstad. Even genieten op een rustbankje. Of van aanspraak tijdens een toevallige ontmoeting. Restaurants en terrasjes in de buurt, net als de schouwburg die ze graag bezochten. Met veel plezier heeft het echtpaar hier tot het laatst toe gewoond.

Uitstekend verzorgd
De Citadôme loop je niet zomaar binnen. Na aanbellen komt er een beeld-/geluidverbinding tot stand met het te bezoeken appartement. Als bewoner kun je vervolgens de centrale toegangsdeur ontgrendelen. Gelijk bij binnenkomst valt op dat de gemeenschappelijke ruimtes er uitstekend verzorgd bij liggen. Iets waaraan de bewoners véél waarde hechten. De centrale hal, met twee personenliften en de brievenbussen, is belegd met antracietkleurige plavuizen. Van hieruit zijn de ruime, op de begane grond gelegen bergingen bereikbaar. Eén berging behoort tot dit appartement. Via een (voor het publiek afgesloten) achterdeur kom je op een gemeenschappelijk, grotendeels overdekt parkeerplein. Tot Oldenzaalsestraat 2-8 behoort één vaste parkeerplaats. Van hieruit is het complex overdekt te bereiken. Overigens is het achter-terrein afgerasterd met een degelijk metalen hekwerk met een op afstand bedienbare schuifpoort.

Lift
Met één van de beide eenvoudig bedienbare liften kom je op de hoger gelegen etages. Uiteraard is er ook een trappenhuis. Verdieping nummer drie heeft een gemeenschappelijk galerij. Hier bevindt zich de meterkast. Via de voordeur ga je vervolgens het appartement binnen. Er is een hal - met keurige toiletruimte - die overgaat in een corridor waaraan alle vertrekken grenzen.

Living & open keuken
Eerst maar eens naar de riante L-vormige living. De glasrijke voorgevel zorgt voor een mooie lichtinval en biedt uitzicht over de binnenstad. Een brede schuifpui beeft toegang tot een royaal balkon, dat zich uitstrekt over de volle breedte van het appartement. Op het met lichtbeige plavuizen belegde balkon is genoeg ruimte voor een loungeset, een lange tafel of plantenbakken. De zonwering aan de buitenzijde van het balkon bestaat uit op afstand bedienbare elektrische screens (uniform voor het hele complex). Het is hier goed toeven en er is altijd wat te zien. Aan de living grenst de open keuken.

Slapen & baden
Terug naar de hal en vervolgens de corridor in. Hier vinden we twee slaapvertrekken. Nummer één kun je gerust royaal noemen. De tweede slaapkamer heeft prima afmetingen en is in gebruik geweest als werkkamer. Dan de badkamer, ingericht op gebruik door iemand met een lichamelijke beperking. Net als de toiletruimte is de badkamer uitgevoerd in terra en offwhite. Er is een ruime inloopdouche (glazen wanden) en een wastafel met badmeubel. Aan de corridor grenst tenslotte de technische ruimte, met de aansluiting voor de wasmachine en de droger en de cv-ketel..

Tenslotte…
Het gehele appartement is voorzien van metalen kozijnen en draaikiepramen, mét isolerend glas. Binnenwanden zijn afgewerkt met sierpleister. Citadôme is niet specifiek bedoeld voor senioren. Er woont weliswaar een aantal senioren, maar ook alleen-gaanden en stellen van jongere leeftijden. Kortom: een gemengd gezelschap. De sfeer in het fraaie appartementencomplex is prima. En er is sprake goed onderling overleg. Dat de bewoners gesteld zijn op goed onderhoud is duidelijk te zien.

Bijzonderheden:
- bouwjaar 2000
- inhoud circa 350 m³
- energielabel A

Groottes en oppervlaktes zijn berekend door een extern bureau gebaseerd op de NEN 2580.
In de koopakte zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen.
Let op, de eerste foto geeft een impressie van de woning hoe deze zou kunnen worden, deze geeft geen realistisch beeld van de huidige situatie.