Nieuwbouw | Burbach Makelaars | Uw makelaar in Haaksbergen

Nieuwbouw – Burbach Makelaars in Haaksbergen

Nieuwbouwplannen? Zit u ook met zo veel vragen? Wij denken mee!

In Haaksbergen staan verschillende nieuwbouwprojecten op stapel. Dat is goed nieuws voor ons mooie dorp!

Loopt u rond met prachtige nieuwbouwplannen (projectbouw/eigen bouw)? Een super vooruitzicht natuurlijk, maar wellicht ook best spannend. Als makelaar begrijpen wij dat u bij de aankoop van een ander woonhuis niet over één nacht ijs gaat. Want er komt toch het één en ander bij kijken. Welke nieuwbouwwoning sluit aan bij mijn (toekomst)verwachtingen? Hoe regel ik mijn financiering? Wat brengt mijn eigen woning in de huidige markt op? En hoe en wanneer zet ik deze in de verkoop? Dat soort zaken. Kortom: veel vragen/onduidelijkheden en een hoop (verstandige) keuzes te maken.

Wij van Burbach Makelaars in Haaksbergen willen u graag helpen bij het maken van de juiste keuze als het gaat om het aankopen van een nieuwbouwwoning. Wij adviseren u dan niet als verkoopmakelaar, maar als aankoopmakelaar. Wanneer u met de verkopend makelaar aan tafel zit, zal deze de belangen van de verkopende organisatie behartigen. Dat maakt Team Burbach wellicht tot de juiste partij voor een vrijblijvend, eerlijk en onafhankelijk advies. We hebben veel kennis en ervaring om met u te delen. In een persoonlijke sfeer, want daar houden wij van. Maar er is nóg een reden waarom wij u graag willen ontmoeten: wij zijn erg benieuwd naar de werkelijke woonbehoeften van de Haaksbergenaren. Als makelaar willen wij namelijk De Gemeente goed kunnen adviseren tijdens de gesprekken over de nieuwe Woonvisie.

Burbach Makelaars werkt samen met vaste professionele partners. Opgeteld hebben we veel expertise in huis over de woningmarkt in de meest brede zin van het woord. En (bijna alle) antwoorden op uw vragen. Niet voor niets kiezen veel (tevreden) klanten voor het makelaarskantoor met het grootste marktaandeel binnen Haaksbergen.

Burbach Makelaars in Haaksbergen staat voor u klaar

Benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u weten wat Burbach Makelaars hierin voor u kan betekenen? Neem dan nu contact met ons op en wij plannen graag een afspraak met u in.