Taxatie | Burbach Makelaars | Uw makelaar in Haaksbergen

Een gevalideerd taxatierapport door Burbach Makelaars in Haaksbergen!

Bij de aankoop van een woning dient er voor de financiering een taxatierapport opgemaakt te worden. Ook wanneer u een bouwdepot wilt aanvragen voor uw woning, dient er een taxatierapport ingediend te worden. Hierbij helpen wij van Burbach Makelaars in Haaksbergen u graag mee. Bij een taxatie wordt de huidige marktwaarde van de woning getaxeerd. Geldverstrekkers, denk hierbij aan banken en hypotheekverstrekkers, willen de huidige marktwaarde weten om zo een hypotheek of lening toe te kennen. De eisen die zij stellen is dat er een gecertificeerde en onafhankelijke taxateur het taxatierapport opsteld. Wij van Burbach Makelaars in Haaksbergen zijn gecertificeerd voor het opstellen van een landelijk erkend taxatierapport.

Wat kunt u verwachten bij een taxatie?

Een taxatie is meer dan een simpele optelsom. Een paar belangrijke zaken die bepalen wat de waarde van uw woning is, zijn de actuele ontwikkelingen op de vastgoedmarkt. De bouwtechnische situatie van uw woning bepaalt mede wat de waarde van uw huis of appartement is. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de isolatiedichtheid van uw woning. De juridische aspecten en met name de courantheid zijn tevens belangrijke waardebepalende factoren om zo een juiste marktwaarde vast te stellen. In een taxatierapport staat het onderstaande nauwkeurig beschreven:

  • een omschrijving van het pand en de omgeving
  • de waardering van het pand
  • de staat van onderhoud van het pand
  • eventuele verontreinigingen
  • de privaat- en publiekrechtelijke aspecten

Benieuwd wat wij van Burbach Makelaars hierin voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en wij plannen graag een afspraak met u in.

Als gegoten

U bent starter of heeft al een eigen woning. U ziet uw toekomstige aankoop als tussenstap of wilt er de rest van uw leven blijven wonen. Houdt u van rust of juist van beweging voor de deur? Woont u het liefst buitenaf of wilt u alle voorzieningen binnen loopafstand? Zijn er (klein)kinderen? Of beperkingen misschien? Ook uw budget speelt een rol. Kortom: zoveel mensen, zoveel wensen. En uw wensen staan centraal. Burbach Makelaars zoekt voor u een woning die zit als gegoten. In een omgeving waar u zich prettig voelt. Ook de mogelijkheden van een woning voor verbouwing of uitbreiding zetten we desgewenst voor u op een rijtje.