Verkoop | Burbach Makelaars | Uw makelaar in Haaksbergen

Verkoop van uw huis in Haaksbergen

Er kunnen verschillende aanleidingen zijn voor de verkoop van uw huis. U wilt graag groter wonen, of het huis waar u nu woont is te groot en u wilt graag kleiner gaan wonen. Het kan ook zo zijn dat u genoodzaakt bent om uw huis te verkopen, omdat u gaat scheiden of door een faillissement. Wat de aanleiding ook is, wij van Burbach Makelaars in Haaksbergen helpen u graag. Een van onze voordelen is dat wij de huizenmarkt in Haaksbergen uitstekend kennen. Dit omdat onze focus voornamelijk ligt op de koop en verkoop van huizen in Haaksbergen.

Hoe gaan wij te werk om uw woning te verkopen

Wij stellen u als klant centraal. Wat is uw achtergrond? Waarom wilt u uw huis in Haaksbergen verkopen en hoe kunnen wij u helpen? De mensen kennen met wie wij een samenwerking aangaan, dat is voor ons belangrijk. Natuurlijk verliezen wij hierbij het zakelijke aspect niet uit het oog. De beste prijs krijgen bij de verkoop van uw huis, maar ook de bouwtechnische en juridische aspecten krijgen van ons de volledige aandacht.
Wanneer wij voor u aan de slag mogen is het voor ons van belang dat het verkoopplan en alle afspraken helder en duidelijk zijn.

  • Wat verwacht u van ons als makelaar in Haaksbergen
  • Wat kunnen wij voor u betekenen
  • Wat zijn de kosten
  • Wat is onze werkwijze
  • Hoe verloopt het gehele verkooptraject

Burbach Makelaars maakt zich hard voor uw belang!
Benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij de verkoop van uw huis? Graag plannen wij, geheel vrijblijvend, een afspraak met u in.

Als gegoten

U bent starter of heeft al een eigen woning. U ziet uw toekomstige aankoop als tussenstap of wilt er de rest van uw leven blijven wonen. Houdt u van rust of juist van beweging voor de deur? Woont u het liefst buitenaf of wilt u alle voorzieningen binnen loopafstand? Zijn er (klein)kinderen? Of beperkingen misschien? Ook uw budget speelt een rol. Kortom: zoveel mensen, zoveel wensen. En uw wensen staan centraal. Burbach Makelaars zoekt voor u een woning die zit als gegoten. In een omgeving waar u zich prettig voelt. Ook de mogelijkheden van een woning voor verbouwing of uitbreiding zetten we desgewenst voor u op een rijtje.