Hondelink 134, Haaksbergen

Prijs
  • Prijs op aanvraag
  • Status: beschikbaar
  • Aanvaarding: in overleg
Oppervlakte en inhoud
  • Inhoud: 570 m3
  • Woon opp.: 131 m2
  • Perceel opp.: 251 m2
Rondom
  • Schuur/berging: geen
  • Garage: aangebouwd steen  carport  (1)
  • Tuin: 251 m2 , zuidoost
Bouw
  • Soort: eengezinswoning
  • Type: 2-onder-1-kapwoning
  • Bouwjaar: 1988
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Isolatie: dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
  • Dak: zadeldak
  • Materiaal: pannen
Indeling
  • Verdiepingen: 3
  • Kamers: 4
  • Slaapkamers: 3
  • Badkamers: 1
  • Verwarming:
  • Type: Nefit proline HR
  • Bouwjaar: 2011
  • Energie bron:
  • Eigendom: eigendom
  • Warm water: c.v.-ketel

Helft van een dubbel
Uitstekend onderhouden huis op ‘t Wolferink

Een uitstekend onderhouden en degelijk gebouwd huis (helft van een dubbel) met veel privacy. Leuke speelterreintjes her en der in de wijk en een basisschool op loopafstand. Een prima plek, zo vonden de huidige bewoners. Ze besloten daarom in 2010 hun intrek te nemen aan de Hondelink 134 met het idee er heel lang te blijven. Soms komen er echter onverwachte kansen op je pad … “Daarom gaan we nu tóch een volgende stap zetten.”

Living en serre
Via de voordeur kom je in de hal met een eigentijdse toiletruimte en – slim ingericht onder de open houten trap – een garderobe. De L-vormige living is ruim en licht. Op de vloer ligt een zware kwaliteit laminaat. Wanden zijn strak afgewerkt en langs het plafond zijn sierlijsten aangebracht. Alle verlichting is centraal regelbaar. Dankzij brede (openbare) groenstroken staan de huizen aan de overzijde op vrij grote afstand. Dat schept privacy en vrijheid. Het achterste deel van de living is uitgebouwd met een onderhoudsarme aluminium serre voorzien van een glazen schuifwand naar de achtertuin. Deze is nu in gebruik als speelkamer voor de kinderen. Op de vloer liggen sfeervolle plavuizen met vloerverwarming. De serre heeft een transparant dak en dimbare inbouwspotjes. Dit lichte vertrek is van de living gescheiden door een brede schuifpui.

Keuken
Door uitbouw van de woning aan de achterzijde is een ruime keuken ontstaan. Deze keuken - geplaatst in een hoekopstelling - is licht van kleur, heeft rvs grepen en een werkblad van zwart gemêleerd graniet. De keuken is voorzien van brede lades, bovenkastjes en een schouw met een inductiekookplaat. Op de vloer liggen grootformaat antracietkleurige plavuizen met vloerverwarming. Voor het raam met uitzicht op de achtertuin is een zitje ingericht.

Eerste verdieping en zolder
Op de geheel met laminaat belegde eerste verdieping bevinden zich drie slaapvertrekken. De ouderslaapkamer aan de achterzijde is het grootst. Deze heeft een rolluik en een luxe inbouwkast met schuifdeuren. Slaapvertrek nummer twee kun je gerust ruim noemen. Ook de huidige babykamer is niet aan de kleine kant. Aan de overloop grenst eveneens een badkamer met prima afmetingen. Deze is strak afgewerkt in een mooie tijdloze uitvoering. Er is een ruime inloopdouche,
een dubbele wastafel met meubel, een zwevend toilet, vloerverwarming en mechanische afzuiging. Een vaste trap leidt naar de zolder. “Omdat wij nu geen behoefte hebben aan een extra slaapkamer gebruiken we de zolder als bergruimte.”

Royale garage
Tot de woning behoort een ruime eigen oprit met plek voor twee auto’s. Verder is er een grote carport met inbouwspots. De aangebouwde stenen garage, volledig opgetrokken in spouw, is royaal en in gebruik als berging/hobbyruimte. Op de vloer liggen plavuizen en er is een aanrecht. Op een verhoogd plateau staan de wasautomaat en de droger op werkhoogte. Vanuit de garage kun je rechtstreeks naar de keuken. Via een andere deur loop je de geheel omsloten onderhoudsarme achtertuin in. Hier zie je de hand van de hovenier terug. Er zijn speelse niveauverschillen, sierbestrating, tuinverlichting en een gazon waar de kids kunnen spelen. “We hebben een groot terras aan laten leggen, zodat er rondom de tafel voldoende ruimte is.”

En dan nog even dit…
De gemoedelijke buurt bestaat uit een gemêleerd gezelschap van jong en oud. “Wij hebben ervaren dat je makkelijk wordt opgenomen. De straat is vrij rustig en als je even verderop de Westsingel oversteekt, wandel je gelijk het buitengebied in.” Net als hun voorgangers heeft dit stel goed gezorgd voor hun woning en op kwaliteit niet bespaard. "Wij hebben de woning destijds geheel gemoderniseerd en daarna alles netjes bijgehouden. De buitenkant is in 2016 nieuw in de verf gezet. De toekomstige bewoners kunnen er bij wijze van spreken zó in.”

Bijzonderheden:
- bouwjaar 1988
- perceeloppervlakte 251 m²
- inhoud circa 570 m³

Groottes en oppervlaktes zijn berekend door een extern buro gebaseerd op de NEN 2580.
In de koopakte zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen.