Goorsestraat 195, Haaksbergen

Prijs
  • Vraagprijs : € 395.000,- k.k.
  • Status: beschikbaar
  • Aanvaarding: in overleg
Oppervlakte en inhoud
  • Inhoud: 759 m3
  • Woon opp.: 184 m2
  • Perceel opp.: 394 m2
Rondom
  • Schuur/berging: 1 aangebouwd hout
  • Garage: aangebouwd steen  carport  (1)
  • Tuin: 394 m2 , zuidwest
Bouw
  • Soort: eengezinswoning
  • Type: vrijstaande woning
  • Bouwjaar: 2017
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Isolatie: volledig geïsoleerd
  • Dak: samengesteld dak
  • Materiaal: pannen
Indeling
  • Verdiepingen: 3
  • Kamers: 6
  • Slaapkamers: 5
  • Badkamers: 1
Onderhoud
  • Onderhoud binnen: uitstekend
  • Onderhoud buiten: uitstekend

Royale vrijstaande woning in Engelse cottagestijl

Dit zonnige vrijstaande huis in Engelse cottagestijl staat in hartje Sint Isidorushoeve. Modern wooncomfort is hier in een nostalgische jas gestoken. De degelijk gebouwde woning uit 2017 heeft een hoogwaardig afwerkingsniveau. Veel aandacht is geschonken aan fraaie karakteristieke elementen als rustieke gevelstenen en tegelpannen, decoratief metselwerk, koperen afdeklijsten, goten en regenpijpen. De bestrating rondom is een smaakvolle combi van oude waalklinkers en eigentijdse XL betontegels. Kortom: alles klopt en het huis is áf. “Het is gewoon een hartstikke fijn huis met alles erop en eraan. Meer dan genoeg ruimte voor ons gezin met drie opgroeiende kinderen”, vat Chantal samen. Ze vertelt hoe echtgenoot Koos – bouwvakker en ambachtsman - hun stulpje met hart en ziel heeft gebouwd. “Als het kon zouden we het huis meenemen…”

Living en open keuken
De begane grond (inclusief garage) is volledig voorzien van behaaglijke vloerverwarming. Overal liggen dezelfde grootformaat vloertegels in een lichte gemêleerde natuurtint. Dat schept eenheid en rust. De living, met een erker aan de straatzijde, is licht en royaal en heeft een grote vaste provisiekast. De living gaat over in een open keuken. De strakmoderne greeploze keuken is uitgevoerd in houtlook met rvs accenten en een prachtig werkblad van antracietkleurig Kemie composiet. De keuken heeft extra brede lades, degelijke inbouwapparatuur en inbouwspots. Via dubbele openslaande tuindeuren stap je het overdekte terras op. De overkapping is voorzien van inbouwspots en gelaagd thermopane met uv-coating. Plaatsing van eventuele elektrische screens of zonwering is voorbereid.

Hal en garage
De keuken geeft toegang tot de hal aan de achterzijde. Hier is een luxe toiletruimte met een zwevend toilet. Eventuele inbouw van een urinoir is voorbereid. Aan deze hal grenst eveneens een koelcel, als een erg handige ‘kelder op de begane grond’. Een deur verder beland je in de aangebouwde stenen garage. Deze geïsoleerde ruimte is betegeld en voorzien van een schuifkastenwand. En plafondhaken voor de schommel… Vóór de garage is een grote eigen oprit gelegen met een van inbouwspots voorziene carport.

Slapen, baden en spelen
Overal op de eerste verdieping ligt vloerverwarming én dezelfde pvc vloer. Dakkapellen zorgen voor extra ruimte onder de kap. Aan de grote overloop grenzen vier ruime, lichte slaapkamers. Eén ervan heeft een luxe schuifkastenwand. Verder is er een werkkamer ingericht en een praktische waskamer waar de wasautomaat en de droger staan. De stijlvolle badkamer is uitgevoerd in grijstinten. Deze is uitgerust met een riant ligbad, een inloopdouche (met rainshower én handdouche), twee wastafels en een afzuigsysteem. Prettig is ook de separate toiletruimte met een zwevend toilet. Een vaste trap leidt naar zolder nummer één, waar zich een flinke slaapkamer met een voorportaal bevindt. Via de vlizotrap op de overloop bereik je de tweede, eveneens ruime zolder. Deze is in gebruik als speelkamer voor de kids. Beide zolderverdiepingen zijn belegd met dezelfde pvc vloer.

En verder…
De tuin vraagt nauwelijks onderhoud. De drie kids kunnen zich uitleven op een heerlijk speelgazon van kunstgras waar enkele speeltoestellen staan. Een groen scherm van klimop zorgt voor privacy. Aan de Rademakersstraat is een achterom in de vorm van een houten poort. Verder is er een flinke berging, in landelijke stijl uitgevoerd met Zaans zwart rabat. Qua isolatie voldoet de woning ruimschoots aan de huidige norm. Alle beweegbare ramen hebben een draaikiepconstructie en zijn voorzien van horren. Dat laatste geldt ook voor de buitendeuren. Met wonen in De Hoeve is niks mis vinden Koos en Chantal. “Het is een prachtig actief dorp met veel verenigingen. Er is een basisschool, sportvoorzieningen en een gemeenschapshuis. Je kunt er tanken en een patatje halen… Voor de boodschappen gaan we naar Haaksbergen. Dat ligt dichtbij. Even de ‘bult’ over en je bent er.”

Bijzonderheden:
- bouwjaar 2017
- perceeloppervlakte 394 m²
- inhoud circa 759 m³

Groottes en oppervlaktes zijn berekend door een extern buro gebaseerd op de NEN 2580.
In de koopakte zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen.